26 Mart 2012 Pazartesi

Ev alacakların dikkatine! Ucuz konut listesi!

Kim istemez ki ev sahibi olmayı. Üstelik yaşam giderlerinin her geçen gün arttığı İstanbul'da hiç değilse kira bedelinden kurtulmak birçoğumuzun öncelikli hayalidir. Ancak bu hayal çoğu zaman fiyat engeline takılır. Sınırlı bütçeye sahip olanlar için İstanbul'da 100 bin TL'den ucuz ev sahibi olmanın yollarını sizler için araştırdık.Ev sahibi olmak istiyor ancak fiyatlar sizi korkutuyorsa önce tüm seçenekleri incelemekle işe başlayabilirisiniz. Özellikle İstanbul'un gelişmekte olan bölgelerine baktığımızda 100 bin TL ve altında ev bulmak mümkün. Üstelik bu evler kıyıda köşede inşa edilen tek binalar değil, aksine site içinde havuzlu, güvenlikli ve sosyal donatılara sahip daireler. Gelişim akslarında hayata geçen projeler ayrıca prim potansiyeli ile ilk evini alacakların yanı sıra gayrimenkule yatırım yapmak isteyenleri de cezbediyor.

Orta gelirlinin tercihi Kartal, Kurtköy ve Esenyurt

Uygun bütçeli projelerde öne çıkan bölgeler Avrupa yakasında Esenyurt, Anadolu yakasında ise Kartal ve Kurtköy. Kentsel dönüşümün en hızlı ilerlediği bölgelerden Esenyurt'un geleceğine birçok firma inanıyor. Zira bölgede en büyük inşaat firmalarından orta ölçekli firmalara kadar çok sayıda şirketin projeleri devam ediyor. Fiyapı, İnanlar, Özyurtlar, Makrom Yapı, Yalçıntepe İnşaat, Osmanlı İnşaat, Yirikler İnşaat bunlardan sadece birkaçı. Kartal-Maltepe hattında başlayan metro deneme sürüşleri ve Beylikdüzü'nde devam eden metrobüs çalışmalarının etkisiyle bu bölgelere hem şirketlerin hem alıcıların ilgisi her geçen gün katlanarak artıyor. E-5 ve E-6 yollarının ortasında bulunan Kurtköy ise Sabiha Gökçen Havaalanı'na yakınlığı ile yeni bir çekim merkezi olma yolunda ilerliyor.

Teknik Yapı'dan uygun bütçeli seçenekler

Teknik Yapı imzalı Evora Park projesi Kartal'da yükseliyor. Temmuz 2013'te tamamlanması planlanan proje kapsamında 432 daire yer alıyor. Projede büyüklükleri 35 ila 46 metrekare arasında değişen 1+1 dairelerin fiyatı 88 bin 800 TL'den başlıyor. Yüzde 70 yeşil alana sahip Evora Park, Anadolu yakasının oksijen kaynağı olan Aydos Ormanları'nın içinde kuruluyor. Projenin sosyal donatıları arasında açık yüzme havuzu, basketbol sahası, tenis kortu, paten alanı, yürüme yolları bulunuyor. Evora Park'ta ayrıca spor sonrası dinlenme isteyenler için bin 630 metrekarelik göletin kenarında kafeterya yer alıyor. İki ayrı bölümde projelendirilen kapalı alan sosyal tesislerin ilk bölümünde fitness, plates, aerobik, cafe, Fin hamamı, sauna, masaj odaları ve soyunma odaları yer alırken diğer bölümde bilardo ve masa tenisi bulunuyor. Evora Park'ta her daire için özel depo bölümleri ile 490 araçlık kapalı otopark yer altına inşa ediliyor.

Teknik Yapı'nın Tuzla projesi Evora İstanbul'da ise stüdyo daireler 81 bin TL, 1+1 daireler ise 93 bin TL'den başlıyor. Bin 509 dairenin yer alacağı projenin Ağustos 2014'te tamamlanması öngörülüyor. Evora İstanbul'da stüdyo daireler 40 ila 43 metrekare, 1+1 daireler ise 47 ila 70 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlanıyor. Evora İstanbul'un ilk etabında doktor odaları, TV odaları, toplantı odaları, okuma odaları, spor salonu, sauna, çamaşırhane, 3 adet çim saha, 3 adet mini basketbol sahası, 4 adet çocuk parkı, seyir terası, açık havuz, süs havuzu, kafeterya, fitness, salon derslikleri, hamam, okuma ve satranç odası, oyun odası, bilardo ve langırt salonu, çok amaçlı salonlar sosyal ve spor tesisleri olarak yer alacak. Projenin ilk etapta ayrıca kapalı ve açık olmak üzere toplam bin 534 adet otopark inşa edilecek. Projenin hemen yanında hem Evora İstanbul sakinlerinin hem de Tuzla halkının kullanabileceği 46 bin metrekare büyüklükte bir park hayata geçecek.

Şirket: Teknik Yapı

Lokasyon: Evora Park Kartal, Evora İstanbul Tuzla

Tarih: Evora Park Temmuz 2013, Evora İstanbul Ağustos 2014 teslim

Büyülük: Evora Park 1+1'ler 35-46 metrekare,

Evora İstanbul 1+0 daire 40-43 metrekare, 1+1 daireler ise 47 ila 70 metrekare

Fiyat: Evora Park 88 bin 800 TL'den başlıyor (1+1)

Evora İstanbul 1+0 daire 81 bin TL, 1+1 daire 93 bin TL'den başlıyor

İletişim: Evora Park 0216 311 87 15

Evora İstanbul 0216 392 41 00

ev-ora.com

evoraistanbul.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder