17 Mart 2012 Cumartesi

Havuz Ekipmanları

1. Özel alaşımlı çelikten yapılmış 0.8 mm kalınlığındaki çelik çanak havuz yan duvarları 7 ayrı işleme tabi tutulurlar. MTH havuz duvarları her türlü ısı, nem, su basıncı, korozyon ve diğer şartlara dayanıklı olup betondan çok daha sağlamdır.

2. Havuz besleme elemanları, havuz yüzey emicileri, sualtı aydınlatma üniteleri, otomatik robot bağlantıları ve havuz seviye regülatörleri için özel paneller mevcut olup, havuz içinde çok fonksiyonel bir uygulama olanağı sağlanır.

3. MTH havuzlarda kullanılan ve havuz ölçüsünde olan liner yekpare olup havuz izolasyonunu % 100 temin eder. Ultraviyole’ ye dayanıklı ve antibakteriyel özelliğe sahip olan liner, havuz içinde çok özenli bir şekilde seramik veya cam mozaik kaplanmış izlenimi verir ve estetik bir görünüm sağlar. Muhtelif desenlerde ve renklerde havuz liner’ları mevcuttur.

4. MTH havuzların toplam inşaat süresi, hafriyatı müteakip 3 - 7 gündür. Klasik sistemde inşa edilen havuz mahallinde 1-2 ay sürekli kalan kum, çakıl, çimento, demir, moloz gibi malzemelerin kötü görünümü ve çevreyi bozan rahatsızlığı ile işçilerin verdiği huzursuzluk, MTH havuzlarda inşa süresinin kısa olması nedeniyle hemen hemen hiç yoktur.

5. Beton havuzların taban ve duvarlarında yer sarsıntıları veya zamanla oturmalar yüzünden çatlaklar oluşabilir. Bu durum ne kadar iyi malzeme ve izolasyona sahip olursa olsun havuzun su kaçırmasına yol açar. Oysa MTH havuzlarda liner’ ın yapısı nedeniyle böyle bir durum söz konusu değildir.

6. MTH havuzların özel dizaynlı iç eğimleri havuz tabanında ve yan duvarları arasındaki basıncı minimuma indirir. Bu durum havuzda daha rahat yüzmeyi temin eder ve daha önemlisi kış mevsiminde donma oluştuğu takdirde buzun genleşmesinden dolayı duvarların gerilip çatlamasını önler.

7. MTH havuzlarında derinlik sabittir ve bu sayede havuzlarınız gerektiğin de sevdiklerinizle hoşça vakit geçirmenize gerektiğinde de her türlü yüzme sporunu rahatlıkla yapmanıza imkan verir.Ayrıca havuzu kullanan kişilerin bir kalp spazmı veya başka bir sağlık sorunu ile karşılaştıkları takdirde yüzmeleri mümkün olamayacağından; bu sabitlik sayesinde ayakları yere bastıktan itibaren yukarıya ulaşabilmelerini temin etmek içindir.Unutmayalım ki ,ayağımızın altında kullanmadığımız su bize işletme ve bakım masrafları çıkarmaktan geri kalmayacaktır.

8. MTH havuzlarda diğer havuzlarda kullanılan PVC veya ABS düz borular yerine daha yüksek basınca dayanıklı özel FLEXIBLE BORU ‘ lar kullanılır. Havuzdaki ünitelerden havuz makine dairesine kadar istenilen mesafeye istenilen formasyonda ve tek parça halinde gidebilen hortumlar, dirsek, manşon ve gereksiz ek yerleri ile kesintiye uğramadığı için havuzda en uygun sirkülasyon, borularda hiçbir güç kaybı olmadan temin edilir.

9.MTH havuzların tamamında havuzun istenilen bölgesine havuza yürüyerek inilmesini temin eden FİBER HAVUZ MERDİVENİ sistemi mevcuttur.Bu özel merdiven sayesinde küçükler, yaşlılar ve fazla kilolu olan kişiler havuza çok rahat ve güvenli olarak inip çıkabilirler. Bu merdivenler kaymaz bir malzeme ile imal edilmiş olup havuz kenarındaki çok estetik bir görünüm verirler.

10.MTH havuzlara istendiği takdirde WATERFALL SPA ( Şelaleli Masaj Ünitesi ) , BUDDY SEAT ( İki kişinin oturarak masaj yapabileceği Hidromasaj Koltuğu ),JETSTREAM (sonsuz havuz) monte edilebilir.

11.MTH havuzlarda, AKSESUAR KİTİ ve BAKIM TAKIMI ve TEMİZLİK TAKIMI ,AYDINLATMA VE TRAFOLARI,PASLANMAZ MERDİVEN KUM FİLTRE,POMPA,BAĞLANTI ELEMANLARI standart olarak havuzla birlikte verilmektedir.

12.MTH havuzlar değişik ebatlardaki panellerin kullanımı ile 3 TEMEL MODEL onlarca ebat ile her zevke uygun şekil ve ölçüde havuza sahip olabilme imkanı verir. Ayrıca isteğe uygun dizayn ve ebat yapabilme olanağı mevcuttur. MTH havuzların panel sistemini ihtiva eden ana yapısı havuz sahibine 10 yıl garantilidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder