5 Mart 2012 Pazartesi

Konut yapımında kalite önemli

Saray İnşaat’ın sahibi Cengiz Karademir konut almak isteyen tüketicilere tavsiyelerde bulundu.

Sancaktepe’li genç işadamının sahibi olduğu Saray İnşaat, Sancaktepe’de kaliteli ve güvenilir inşaatın adresi olma yolunda hızla ilerliyor.

Sancaktepe ilçesinde 20 yıllık bir ticari geçmişe sahip olan genç işadamı Cengiz Karademir, inşaat sektöründe kısa zamanda adından bahsettiren kuruluş olduklarını söyledi.
Sancaktepe’de yap-sat inşaat müteahhitliği ile inşaat sektörüne merhaba diyen Saray İnşaat, taahhüt işleri, havuz ve aqua park da yapmakta.
Saray İnşaat’ın genç genel müdürü Cengiz Karademir “ Karademir ailesi olarak Sancaktepe’de 20 yıldır ticaret yapıyoruz. Son 3 yıldır Sancaktepe’de yap-sat inşaatlarla, inşaat sektörüne merhaba dedik. Artık günümüzde, konut almak değil iyi konut almak önem kazanmaya başladı. İyi bir konutu şöyle tarif edebiliriz, projelendirilmesinden işçiliğine kadar standartlara uygun yapılardır bunlar. Mimar, elektrik ve makina mühendisi çalıştıran proje ofisleri ve yapı denetim firmaları kaliteyi yükseltiyor. Aynı zamanda işçilikte çok önemli. Standartları yükseltebilmek için ustalık belgesine sahip işçiler çalıştırmak gereklidir. Biz bunları sağladığımıza inanıyoruz” dedi.

kaynak:sancaktepeses

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder