26 Mart 2012 Pazartesi

Dedeman ilk 5'de

Dedeman Konya Otel bünyesinde bulunan Life Style Sağlık ve Spa Merkezi'nin 5. yılında yaptığı yenilikler ve yatırımlarla misafir memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ettiği bildirildi.

Life Style Sağlık ve Spa Merkezi Müdürü Tuna Kavuran, hijyen kontrolü ile ilgili olarak yaptıkları yeni yatırım sayesinde, havuz suyu temizliğinin üç dakikada bir kez kontrol edildiğini belirtti.

Kavuran, merkez bünyesinde kullanılmaya başlanan ve Türkiye'de şu ana kadar sadece 5 tesiste bulunan sistem sayesinde, havuz suyundaki, PH dengesi, klor miktarı, ısı gibi insan sağlığı açısından büyük önem taşıyan faktörlerin 3 dakikada bir otomatik olarak kontrol edildiğini ifade ederek, ''Alınan sonuçlar yine otomatik olarak raporlanıyor ve sistem gerekli gördüğü kimyasalları salınım yapıyor'' dedi.

Bin 300 aktif üyeye sahip olan tesisin, açıldığı ilk günkü gibi yeni, modern ve son yenilikleri takip eden bir karaktere sahip olduğunu ifade eden Kavuran, bu yaz Life Style Sağlık Kulübü'nün çok daha eğlenceli bir sosyal tesis haline geleceğini açıkladı.


Yapılan yeni yatırımlar sonucu bu yıl başında uygulamaya konulan sistem sayesinde sağlık merkezine girişler ve çıkışların üyelerin el izi ile yapıldığını anlatan Kavuran, böylece üyelerin, kimlik kartı ve giriş kartı taşımak zorunda kalmadığını, her yıl hizmet standartlarını arttırmak adına yatırım yapmaya devam ettiklerini vurguladı.

Kavuran, spor ve sağlıklı yaşam kültürünün Konya'da birçok şehre göre daha fazla olduğunu ve bu başarıda da Dedeman Konya'nın katkısının çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

kaynak: memleket.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder